Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak já to vidím zcela opačně. Vítězové voleb slibovali spojování spolecnosti, vypadá to na pravý opak. Zažili jsme tři několikatýdenní období, kdy nebyl svou funkci schopen vykonávat prezident Havel, o nějakém úsilí zbavit ho funkce nebylo ani potuchy. Spejeme k velké ekonomické a společenské krizi, kterou si bezvýhradně bere na záda vítězná strana. Příští volby prohraje.

4 2
možnosti

Proč by měli Havla zbavovat pravomocí? Jeho kancelář snad denně neinformovala podrobně o jeho zdravotním stavu, nebo snad ležel v polokomatu v době voleb, kdy měl přijímat demisi starého a jmenovat nového premiéra?

2 0
možnosti

J22i21r58i 85T28i57c70h27y

19. 10. 2021 16:32

Samozrejme, ze nemam zadne detailni znalosti o soucasnem stavu prezidenta Zemana, nicmene se mi zda, ze vzhledem ku svemu zdravotnimu stavu by mohl odstoupit. Zajimalo by mne, kde se vezme ten "dustojny" nastup.

0 0
možnosti

S tím optimistickým závěrem bych byl velmi ale opravdu velmi opatrný...

Pod všechno před ním bych se bez problémů a s radostí podepsal.

0 0
možnosti

Kéž byste měl pravdu:-/

3 0
možnosti

Také bych uvítal aby s Babišem a Zemanem odešlo to buranství, fňukání, ta konfrontační mediální prezentace. P. Vyskočil se svými kolegy včera ukázal, že to jde. Zanechal zbytečných komentářů, útoků a spekulací, sdělil fakta, které zajímají většinu občanů této země. Na dotazy novinářů odpovídal stručně a věcně. I na ty hloupé.

Jaký to rozdíl oproti předchozí kancléřově tiskovce, která byla útočná hlavně proti p. Vystrčilovi a v podstatě nám nic nesdělila. Navíc neměl odvahu odpovědět byť na jeden dotaz přítomným novinářům. Celá tiskovka byla jen exhibicí arogance a buranství kombinovanou s ublíženectvím. Panu prezidentovi přeji aby svůj život dožil v klidu a bez stresu, pokud je schopen ještě zdravého úsudku, aby si zachoval zbytek důstojnosti, aby se nenechal vláčet bahnem tou sebrankou co ho obklopuje.

4 1
možnosti

Přijde krásná řeč a v peněženkách vítr. Ještě je co privatizovat. Je mi hanba za ten nedostatek kultury a za ty útoky na nemocného a bezmocného člověka. To je úplné dno. Už se zvyšují počty ministerstev a hledají koryta pro nikým nevolené piráty. A ještě ani nesložili vládu. Hlavně nám to popište vaší krasomluvou.

4 10
možnosti

Ještě ani nesložili vládu, ale vy už víte, že se zvyšují počty ministerstev a hledají se koryta.

Pokud vím, tak nově zvolení se o p. prezidentovi vyjadřují se vší úctou. Váš odsudek by se měl tedy obrátit na ty, kteří p. Zemana, těžce nemocného člověka, tak dlouho zneužívali a využívali.

9 1
možnosti

A70l75e44š 82F47r87ý42b71a

19. 10. 2021 11:17

To bude pěkná komedie.

2 1
možnosti

Pane Jurutko - dobře popsáno. Je to tak - když dáte čas a volnost šíbrům a nedobrým lidem, musí to tak končit. Je teď šance zase to zrestaurovat. Uvidíme?? Nedělám si velký iluze o kvalitě řadě z novodobých modrých táků, dneska ambiciózní krasavice Adamové a nakonec i o přelétavosti lidovců. Starosti sice mají určité starosti, ale ti z radnic jsou ohební a víjak se držet.no a piráráti? to je partička z Prahy, kteará se chtěla zviditelnit - možná chtějí vylepšení, ale to musí dokazovat. Nicméně sečteno - vaříme z možného a tak jim dejme prvotní šance.... Pak se uvidí!

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS