Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Na oporu mravních hodnot se lze jen těžko spolehnout sledováním většiny komentářů vyprofilovaných komentátorů ČT .

0 0
možnosti
LB

Česká televize nenese odpovědnost za subjektivní názory komentátorů, které si do vysílání zve. Nebo je má předem prokádrovat tak, aby jejich názory konvenovaly těm vašim?

Samozřejmě, že stejně tak, jako je pestré politické spektrum, budou se různit i názory a vidění světa lidí, kteří se před kamerou k něčemu vyjadřují. Měl byste si zvýšit mediální gramotnost!

2 1
možnosti
JV

?8-o?No, trochu jste to popletl: toho člověka zvolili do vedení parlamentní komise pro kontrolu GIPS, nikoliv do vedení GIPS a to je zatraceně velký rozdíl! Tak nás tady nebalamuťte a asi bude nejlepší, když si dáte studenou sprchu a silný kafe.Rv

4 4
možnosti

není v tom velký rozdíl, výsledek pro nás slušné lidi je, že máme demokracii s nohama v "gipsu"...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZJ

Všichni jste strašně morální, vše byste udělali správně....

Kolik mu bylo let v roce 1989??

Co má dělat premiér, když celá opozice veřejně říká, že ho nepodpoří.

Je třeba změnit ústavu a to tak, že když není vidina většinové vlády do jednoho měsíce, tak zrušit volby, poslanci vrátí veškeré peníze které za ten měsíc dostali a povinně budou další volby do jednoho měsíce!!

2 2
možnosti
LB

Ondráčkovi bylo v roce 1989, kdy vstoupil do KSČ a mlátil demonstranty na Václaváku 20 let. Dvacet let bylo i Janu Palachovi...

6 0
možnosti
Foto

Nikdy bych nechtěl omluvu po nikom, i kdybych byl přesvědčen, že ten dotyčný jednal nesprávně. Nebudu přece na nikoho vyvíjet nátlak. Zvláště když jsem v nadřazené pozici, tedy konkrétně někdo, kdo má toho dotyčného někam zvolit. Omluva musí vyplynout z vnitřní naprosto dobrovolné potřeby toho dotyčného.

2 0
možnosti
VV

Ano,souhlasim, je to otazka chatakteru. Alle bezcharakterni clovek nema uz v parlamentu co hledat.

1 0
možnosti

Zkuste výsledky hlasování v číslech.

2 0
možnosti
Foto

J69i41ř52í 10K62i39n63d79l

19. 12. 2017 19:07

Je smutné, že přesto, že komunisté za dobu své vlády popravili 234 lidí a jednu ženu, přes 560 lidí za jejich režimu zahynulo pokusu o překročení západní hranice. Nejméně 10.000 lidí podle odhadů zahynulo v koncentračních táborech, na 1800 lidí zmizelo a 240.000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů, tak parlamnet do čela kontroly nad GIBS zvolí komunistu, který se aktivně podílel na potlačování demokracie a najdou se tací, který tomu tomu tleskají a obajují nedávnou dobu. U Hermánka to neudivuje, on sloužil komunistům jako dobře placený donašeč a vždy si odskočí od šašliku k obhajobě komunistů.

18 0
možnosti

Jmenovaný pán je pro mě ztělesněním plivance do obličeje všem slušným lidem.

11 3
možnosti
Foto

Nevadí mi to, stejně jako pracovníkům ČT teď nevadí úroveň kam veřejnoprávní TV klesla.

5 9
možnosti
LB

...dí pravidelný divák televize Barrandov. Nezbývá než pogratulovat k tak vybranému vkusu.

5 1
možnosti
Foto

Já si dovolím jednu poznámku k věci a k času, který by měl uhlazovat a hojit bývalé skutečné i domnělé křivdy.

Nacistické Německo pod vedením Adolfa Hitlera spáchalo nezměrné, příšerné a neodpustitelné zločiny, pro které jen těžko hledáme nějaké srovnání. Takové totiž vůbec neexistuje.

A já žil v Německu asi 15 měsíců od července 1968. Tedy jen 23 let od konce těchto zvěrstev a dost jsem tehdy četl. Kamarád odebíral časopis Spiegel a rád se starších čísel zbavoval.

A musím zcela zodpovědně říci, že jsem si žádných reminiscencí a žádných útoků na osoby, které byly v letech 1933-1845 v Německu aktivní nevšiml. Žádné prostě nebyly.

Jedinou výjimkou pak byl Spolkový prezident Heinrich Lübke, na kterého prasklo, že za nacismu projektoval baráky pro koncentrační tábory.

My dnes máme 28+ let po konci tzv. "komunismu" a mnozí se mohou pominout z toho, že nějaký mladý příslušník v roce 1989 promluvil do televize. Protože o tom, zda opravdu někoho zmlátil, nemáme, myslím, jakýkoli důkaz.

5 5
možnosti
Foto

Sorry, der Spiegel, samozřejmě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS