Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste velmi trapný a patrně dosti zapšklý a bez celkového rozhledu soudruhu. Já nikde Havlův kult nevidím, naopak Havel je neustále i po smrti špiněn. pomlouván a překrucován všelijakými charakterovými zmetky - Klausem počínaje a estébáky a starými komunisty konče. V dnešní době nástupu Zemanovy bolševické a proruské party by bylo Havla velmi třeba.

2 0
možnosti
Foto

Já bych chtěl věřit tomu, že on sám si nepřál být kultem...

2 0
možnosti
Foto

Měl bych návrh. Na každé náměstí instalovat ještě otoman prof. Poležajeva. Jistě by to mělo veliký ohlas i bohaté užití široké veřejnosti;-O8-o:-P

3 0
možnosti

"Intelektuálové všech zemí spojte se".... No já si myslím, že zrovna v tom Oxfordu byste našel opravdu intelektuály, respektive vzdělance, a to bez pejorativního přídechu, jaký tomuto  slovu Vy a mnozí jiní přidáváte. A taky byste tam patrně našel i lidi, kteří ostatním přiznávají právo na jiný názor, odlišné vidění světa a respektují ho. Jinak by asi v protestantské zemi nepojmenovali posluchárnu na prestižním učilišti po katolickém fundamentalistovi panu Halíkovi. Jinak s tou frontou, kulturní, jak Vy říkáte, máte pravdu, vzhledem k tomu, čím nás v posledních letech oblažuje a obohacuje.

2 0
možnosti

No jo, ale my nežijeme v  Oxfordu. A ještě drobnost. Halík není katolický fundamentalista. Někdy si říkám, jestli člověk dopouštějící se trvale zřejmě nejhoršího z hříchů - samolibé pýchy - vůbec může být kněz.

3 1
možnosti

Nemáte rád Havla, tak jste proti jeho pomníkům. Dobře beru. Avšak položím otázku, kdy se stavěli pomníky někomu koho Vy máte rád. Protestoval by jste?

Jinak k těm pomníkům. Je to taková naše národní povaha. Není prakticky parčíku či prostranství kde by nestála nějaká socha nějaké páná či dámy. Prostě už to k nám nějak patří.

Takže bych to tak neřešil. A pan Havel narozdíl od Vámi jmenovaných pánů aspoň neměl na svědomí lidské životy. Takže proč by neměl mít pomník.

3 1
možnosti

A mimochodem pomník Františka Josefa I. stojí v Karlových Varech a císaře Františka I. byl znovu umístěn na pražském nábřeží.. Takže žádný prach a hlína. A to nemluvím o Napoleonovi ve Francii.... Jenom ten jeho ohromný katafalk v pařížské Invalidovně...

0 0
možnosti

Blíží se výročí Listopadu. Na idnes a jinde se zesiluje kampaň proti Zemanovi. Asi se havlisté domnívají, že 17. listopadu se jim podaří zorganizovat velkou demonstraci prti zemanovi a že Zeman odstoupí. Podle mě se jedná o řízenou kampaň v zájmu určitých stran a skupin. Dále se silně posiluje Havlův kult. Ale nepovede se to. Schwarzenberga nebo jinou loutku na Hrad nedostanete.

6 7
možnosti

Já myslím, že hlavní problém je v tom, že Zeman se svým ruským projevem na .... Kypr to byl?..., teatrálním sdělením Číně, že podporujeme její územní celistvost, a teď svými Hovory z Lán, definitivně odpojil od politického mainstreamu. Zřejmě po roce a půl poklonkování pochopil, že ho stejně do toho užšího klubu nevezmou, tak se rozhodl být sám sebou a obrátit se cele k tomu, co je zájmem naší země (což je dobře). A šašci ať si vyskakují. on byl zvolen skutečnými lidmi, ne panáky z parlamentu a z pražské kavárny

2 3
možnosti

Po přečtení blogu vidím dvě možnosti vysvětlení u Vás:

1, jste ještě příliš mladý a nemůžete pamatovat stav před rokem 1990

2, máte strašně krátkou paměť

Jiné možnosti se těžko omlouvají slušně.

7 7
možnosti

vzdyt ma pravdu, kde stal driv Lenin bude ted Havel.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS