Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumím tomu, že jste tykání a příjmení bez oslovení "pane" zvolil jako nadsázku, ale nebylo by právě projevem nesouhlasu s oním, pro vás pohoršujícím, neslušným jednáním to, že vy se "natruc" nebudete chovat stejně? Nenávist nepřemůžeme nenávistí, stejně jako slušnost se nedá naučit neslušností :)

1 0
možnosti
Foto

Pane Jurutko, nemám z vás dobrý dojem. o sobě píšete, že chcete změnu a ...fajn, když to píše "poločech", vám jako valachovi to nesedí, že. tak jako jeden z reagujících blogerů i já se přikláním, že bychom měli zkoumat né slovo BORDEL, ALE VŠE CO SE ZATÍM SKRÝVÁ. pROČ SENÁTOR OKAMURA POUŽIL, TAK EXPRESIVNÍ VÝRAZ.?! RÁD BYCH, KDYBY JSTE NAPSAL SYNONYMUM pro slovo Bordel, či jinak popsal současnou situaci v ČESKU, kdy lidi nemají už peníze na pohřby, soc. situace starších lidí je na hrozivém minimu...a mohl bych pokračovat. Podnikatelé pumpují své peníze do zahraničních bank...NÁRODNÍ HRDOST, EXISTENCIONALITA???? nEBO JEN VYČŮRANÉ CHOVÁNÍ? ROZUMÍTE trochu ekonomice ( makro-mikro) Co myslíte, vy se dožijete 70 let a budete v něm ještě naplno pracovat jako důchodce, jako nyní?! DALŠÍ DOLOŽITELNÁ VĚC. Hodně našich POLITIKŮ - starostů v debatách poukazují na podivnou demokracii na vesnici či městech, upozorňují, že se lidé - sousedé neumějí demokraticky domluvit na potřebných projektech u nich. ČR má nejvíce mezilidských soudních sporů ve světě, takže...kdysi to byla Sev. Amerika...budu vám držet palce, aby jste měl vysokou karmu...;-)[>-]EU

0 0
možnosti

J13i36ř59í 45R59o26d

15. 10. 2013 19:59

Souhlas a karmaR^

0 0
možnosti

J41a12n 35H40l23a95v63a50t65ý

14. 10. 2013 15:02

Já slova o bordelu chápu a zcela přesně to vystihuje to, co popisuje současnou situaci v ČR. Pokud to nevidíte, vaše chyba, pane autore. A že kolem chodí děti - to děti vás a i mě učí takové výrazy, které jsme v životě neslyšeli a slovo bordel oproti nim vypadá jako libozvučné pohlazení.A i slovník našich dětí jest jasným vyjádřením bordelu v ČR.

0 1
možnosti

P74e89t16r 13S40k40á54c29e79l

12. 10. 2013 21:12

Ano, vykání by bylo na místě. Dnes mě pan Okamura zklamal, jak se choval v Politickém spektru na ČT 24. Několikrát v první větě řekl, že strana Úsvit, která jako jediná strana má šanci se dostat do Parlamentu...atd, bla, bla,bla. Takto se seriózní politik, který se uchází o důvěru voličů, nechová. Dává tím najevo, jak jsme hloupí. Nevíme o tom, že oni jsou již jednou nohou v Parlamentu. Přitom jde o rychlokvasící stranu, účelové založenou nedávno a podporovanou penězi někoho, komu záleží na podpoře v Parlamentu. Je  mi jedno jakých záměrů, ale určitě záleží dárci peněz jen na jeho prospěchu, nikoliv prospěchu občanů, voličů.

Tento prvek vychytralosti chybí u stran, které se 10 let nabízejí voličům a 10 let dostávají hlasy. Mezi ně Suverenita - SZR (nyní bez paní Jany Bobošíkové) patří a jsou i další. Jen si vybrat....R^

2 1
možnosti

P74e44t91r 77S32k63á19c93e20l

12. 10. 2013 22:36

Omlouvám se, doplňuji:

Pan Okamura říká - hnutí, které jako jediné má reálnou šanci dostat se do Parlamentu...

I tak jde o silná slova, nepodložená skutky, jen sliby/chyby...

0 0
možnosti
Foto

Mě vždy zarazí, jak se familiérně v blogu tyká lidem, které dotyčný ani nezná. Slušnost by byla aspoň napsat- pane Okamuro.

2 1
možnosti
Foto

Ale jinak napsáno dobře:-)R^

0 0
možnosti

Poučovat neslušně o slušnosti, to je to co tu potřebujem nejvíc. Tak je to správné!! 8-o

2 0
možnosti

nu.. bordel je sice název pro veřejný dům...ale tam je naklizeno a musí prosperovat ...aby se uživli...a co se těch pracovnic týče...je jich v okolí vlády málo??...z některých se stanou i kobyly ...co nesou na hřbetě celý stát...to s Vámi souhlasím...TO urazil všechny poctivé kur.y v této republice...a hlavně ve Zlíně...druhý ...letitý použivaný výraz bordel je nepořádek...a tomu se nedá nic vytknout...pokud s tímto nesouhlasíte pane blokere...tak máte pásku na očích...přeji Vám příjemný večer ..ZD...;-);-)

2 0
možnosti

Tomio Okamura odpověděl v Hospodářských novinách 17.9.2008 na tento dotaz:

Jaké investice jste se v poslední době zbavili?

Zbavil jsem se svých restraurací. V minulosti jsem jich v České republice spoluvlastnil pět. Jelikož jsem se narodil v Japonsku, tak jsem nebyl připraven na to, jak se v Česku neuvěřitelně a bezostyšně krade. Okrádali mě úplně všichni - personál, společníci, hosté. Z restaurací mizely peníze z tržeb, půllitry, maso, zelenina, příbory, obrázky na zdech i slánky na stolech. Nakonec jsem byl rád, že jsem s restauracemi skončil, i když jsem na tom prodělal téměř deset milionů korun.

Od té doby T.O. sleduji. Stále mluví stejně, nazývá věci pravými jmény a má bohužel pravdu. To se V Česku tak často nevidí a mnohé "vlastence" to pobuřuje.

11 0
možnosti

P33e53t91r 40S50k29á80c69e56l

12. 10. 2013 21:03

Díky za informace, připomenutí. Ale - cosi to o schopnosti řídit firmu vypovídá. Znám šéfa restaurace, kterému si ani jeden zaměstnanec nedovolí něco ukrást, natož odmlouvat. A všichni rádi u něho dělají, obě strany, vlastně tři i se zákazníky, jsou spokojeny! Takže asi pan Okamura měl hned jít do politiky, tam neprodělá.

1 0
možnosti

Zeje to nejen tady,ale ve většině reakcí,které naráží na pana Okamuru pouhou xenofóbií, jiný pocit z toho nemám, protože označovat někoho za populistu ještě před tím, než něco "neudělá" co slibuje je hloupost.Pokud bych bral stejné měřítko populismu na všechny,tak "napříč politickým spektrem" je to jeden populista vedle druhého.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS